km/óra
  2024.05.02., csütörtök  •  Zsigmond napja
1573-szor hívta az ügyvédet egy nő egy év alatt, zaklatás miatt emeltek vádat ellene

1573-szor hívta az ügyvédet egy nő egy év alatt, zaklatás miatt emeltek vádat ellene

Zaklatás miatt vádat emelt a kecskeméti ügyészség egy nővel szemben, aki egy év alatt három telefonszámról összesen 1573-szor hívta fel az anyját védő ügyvédet, és még 769 smst is küldött neki, derül ki az ügyészség közleményéből, írja a telex.hu.

Mint olvasható: "A vádirat szerint az ügyvéd a nő anyját védte egy büntetőügyben, a nő pedig 2022 januárjától azért kereste rendszeresen, hogy az eljárás állásáról tájékoztassa őt. Az ügyvéd védence, a nő anyja, 2022 novemberében megtérítette a kárt, ami miatt az ügy indult, a nő ennek ellenére továbbra is hívta és továbbra is üzenetekkel bombázta az ügyvédet, ráadásul három telefonszámról is. Egy év leforgása alatt összesen 1573 alkalommal hívta fel a férfit, és összesen 769 sms üzenetet küldött neki.

Az ügyészség a nőt zaklatás vétségével vádolja, és pénzbüntetés kiszabását indítványozza vele szemben. Az ügyben a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni."

címkék
Savaria Fórum 33. évfolyam 16. szám - 2024.04.26.
Savaria Fórum 33. évfolyam 16. szám - 2024.04.26.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
Rendkívüli bejelentés: Koczka Tibor került az Éljen Szombathely! listájának ötödik helyére
A listát dr. László Győző alpolgármester vezeti, dr. Nemény András polgármester pedig ismét a legutolsó helyen szerepel. Ha Koczka bejut a képviselő-testületbe, nem lesz tagja az Éljen Szombathely! frakciónak, továbbra is függetlenként segíti a városvezetés munkáját.
Fejlesztések a 2-es számú választókörzetben
A 2-es számú választókörzetben történt fejlesztésekről, a jelenleg is zajló munkákról, valamint a jövőbeli tervekről beszélt ma délelőtti, a felújított Bocskai István körútnál tartott sajtótájékoztatóján Bokányi Adrienn (Éljen Szombathely), a körzet képviselője.
Műteni kell Fiolát, lemaradhat az Eb-ről
A Fehérvár FC szerdai edzésén szenvedett vállsérülést, kérdésessé vált a szereplése a másfél hónap múlva kezdődő németországi labdarúgó Európa-bajnokságon.
Halálos háztűz volt Kámban
Holtan találtak egy idős nőt a tűzoltók egy kigyulladt házban csütörtök reggel a Vas vármegyei Kámban, közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.
Bölcsődei Expo lesz a Kámoni Arborétumban
Bölcsődei Expót szervezett május 11-re a Kámoni Arborétumba a Szombathelyi Egyesített Bölcsődei Intézmény. A nap folyamán számos ismeretterjesztő előadásra várják a szakembereket, de a gyerekek számára is terveztek foglalkoztató programokat.