
A fagylalt hódoló számtalan ízvariáció közül választhanak
Van, aki a gombócosra és van, aki a tekerősre esküszik. Van, ahol mindenki magát szolgálhatja ki, ami szintén egy pluszélményt jelenthet, még, ha nem is annyira tökéletes a végeredmény. A fagylaltok ízének sokszor már csak a kreativitás szab határt. Van, hogy az elképzelhetetlen ízkombinációk nem aratnak sikert, de előfordul az is, hogy az lesz az év íze, ami minden szezonban visszatér. De a minőségi alapanyag igazán fontos, ezt vallja Tóth Zoltán, a Deck Stég Bisztro üzletvezetője, aki az SZTV-nek elárulta, hogy a pisztáciájuk Bronte-ból érkezik, a sós mogyoróhoz pedig piemonte mogyorót használnak. Úgy tapasztalják, hogy a sós ízek most nagyon-nagyon kedveltek.
A kávé rajongói pedig halmozhatják az élvezeteket: számtalan ízesítésben kérhető a jegeskávé vagy kevésbé ismert a presszó kávéba olvadó vaníliás gombóc, azaz az affogato kávé. De abban mindenki egyetért, hogy akár strandolás vagy városnézés közben, jó élmény, a közös fagyizás.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európai Parlament kommunikáció területére vonatkozó támogatási programja keretében valósult meg. Előkészítésében az Európai Parlament nem vett részt, és semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal a projekt keretében nyilvánosságra hozott információkért és álláspontokért, amelyekért kizárólag a szerzők, a megkérdezett személyek, a program szerkesztői és terjesztői felelősek az alkalmazandó jognak megfelelően. Az Európai Parlament nem felel a projekt megvalósításából esetlegesen származó közvetlen vagy közvetett károkért sem.